View Full Version : problem after power cut

03/15/2007, 08:44 AM
I have one controller and one power bar. After a recent power cut the controller ‘discovered’ an additional power bar. I deleted this from the menu but now find that my power bar has been renamed to PU02 and shows two temperature readings. One is normal but the other is ?.?. I’m assuming that the controller thinks that I now have two temperature probes fitted and one is not responding, but I cannot get rid of this erroneous reading. Any Ideas ?

03/15/2007, 09:56 AM
Hi LesMartin,
with the blackout the controller (I don't know why) lost the configuration and found the "new" power bar and temperature sensor. The only thing to do I think is to manually reset the controller, if you have the PC interface you can restore the previous saved configuration, if you don't' have the PC interface you will have to manually re-enter the programs.


03/19/2007, 04:35 AM
That did the trick ! I reset it over the weekend and re-entered my programs etc. Everything is back to normal. Thanks for the quick response.