PDA

View Full Version : MAX Change


coralfish
04/15/2007, 07:48 AM
My max change setting for my MPM (Main Pump) doesn't seem to be working properly. When SwitchA1 is closed MPM only stays off for about 25 seconds or so.

LT1$-B01
LT2$-B02
LT3$-B03
LT4$-B04
PM3#-B05
PM1#-B06
PM2#-B07
QRT$-B08
COL%-B09
KAL#-B10
OZN&-A01
DOS#-A02
HT1%-C01
HT2%-C02
MPM#-C03
HT3%-A05
FN1%-A07
FN2%-A08
ALM&-A09

If Sun -040/000 Then LT1 ON
If Sun 000/000 Then LT4 ON
If Time > 10:45 Then LT2 ON
If Time > 15:59 Then LT2 OFF
If Sun 120/-100 Then LT3 ON
If Sun 000/-045 Then QRT OFF
If Temp > 79.4 Then COL ON
If Temp < 79.1 Then COL OFF
If Temp < 78.8 Then HT1 ON
If Temp > 79.0 Then HT1 OFF
If Temp < 78.7 Then HT2 ON
If Temp > 79.0 Then HT2 OFF
If TmpA < 78.8 Then HT3 ON
If TmpA > 79.0 Then HT3 OFF
If Temp > 81.5 Then LT4 OFF
Max Change 015 M Then LT4 OFF
If Temp > 81.6 Then LT3 OFF
Max Change 015 M Then LT3 OFF
If Temp > 81.9 Then LT2 OFF
Max Change 015 M Then LT2 OFF
If Temp > 82.0 Then LT1 OFF
Max Change 015 M Then LT1 OFF
OSC 001/001 ON/OFF Then PM1 ON
OSC 001/002 ON/OFF Then PM2 OFF
OSC 010/025 ON/OFF Then PM3 ON
If Timer QRT = OFF Then PM3 OFF
OSC 005/255 ON/OFF Then KAL ON
If SwitchA1 OPEN Then MPM ON
If SwitchA1 CLOSED Then MPM OFF
Max Change 001 M Then MPM OFF
If FeedA 000 Then PM1 OFF
If FeedA 000 Then PM2 OFF
If ORP < 365 Then OZN ON
If ORP > 385 Then OZN OFF
If pH < 08.20 Then DOS ON
If pH > 08.31 Then DOS OFF
If Timer LT1 = ON Then FN1 ON
If Timer LT1 = OFF Then FN1 OFF
If Timer LT3 = ON Then FN2 ON
If Timer LT3 = OFF Then FN2 OFF
If Time > 00:00 Then ALM OFF
If pH > 08.50 Then ALM ON
If pH < 07.93 Then ALM ON
If ORP > 415 Then ALM ON
If ORP < 250 Then ALM ON
If Temp < 78.0 Then ALM ON
If Temp > 81.4 Then ALM ON
If SwitchA1 CLOSED Then ALM ON
If SwitchA2 OPEN Then ALM ON


Any thoughts?

mcwl
04/15/2007, 09:17 PM
Mine did that when I used pin #4 on the i/o. It is supose to be a ground. So I used pin #8 thats labled a ground. It then stays open or closed.

coralfish
04/15/2007, 10:03 PM
I have it connected to the break out box w/a PX1000, so pin configuration should be the issue.

dougchambers
04/16/2007, 09:17 AM
What happens if you increase your Max Change to 002? I wonder if its a time slicing issue due to the resolution of the clock.

-Doug

coralfish
04/16/2007, 12:58 PM
dunno, but I will try it.