PDA

View Full Version : Overflow?


ddaddy2420
07/18/2007, 02:14 PM
I would like to set up a sump/refugium with my new tank but the tank is up and running so i was hoping not to have to drill a hole in it. Is there something else i can do?

reefnetworth
07/18/2007, 02:23 PM
goto: www.melevsreef.com www.marinedepot.com they have overflows of all sizes. :)
JDM :cool:

Blown 346
07/18/2007, 02:24 PM
Yes, you can buy a external overflow box that will hang over the back of the tank and siphon water from the tank to the sump. The best kind of siphon overflows are the ones that have the tube. The CPR overflow boxes have to have a pump so the overflow will keep siphon. You run a risk of that pump failing and overflowing your tank if siphon is broken.

reefnetworth
07/18/2007, 02:25 PM
have you considered a hang-on sump/ref? :confused:
JDM :cool:

reefnetworth
07/18/2007, 02:28 PM
www.premiumaquatics.com and again www.marinedepot.com both have them as well as a few other vendors i cant think of right now, i just got up! :lol:
JDM :cool: