PDA

View Full Version : ANyone out there have a 30" cube?


kentrob11
02/26/2008, 01:09 PM
I'm looking for those with 30x30x30 cubes...I'd just like to see how you have flow, sump systems set up....thanks!

sabodish
02/27/2008, 06:25 AM
i have a 36x36x30..if you wanna know about that i have a build thread here somewhere.

kentrob11
02/27/2008, 08:19 AM
Thanks...Link? I saw a couple of tank threads for a 36x36x24...Nice setups. I feel like a cheeseball of sorts though because what I found on their threads was pretty much exactly what I had planned on doing even down to the aquascape so I guess I'll be looking like a copycat :-) Oh well...