PDA

View Full Version : add on DI kit


weidjd
03/07/2008, 02:49 PM
I purchase a lightly used setup that the guy purchased from you. The only thing it does not have a DI unit. TDS readings of 1-2 after the membrane. My question is would the add on di unit you have get me to 0?

Thanks

bqwert
03/27/2008, 12:08 AM
wow lucky U!!! I have RO/DI from them and only after two months of use I get already 3-4 ppm AFTER DI !!! and U get 1-2 after RO.. lucky U.. save Your money then..

a2fire2i
03/31/2008, 08:06 PM
I would add on the DI to get it down to zero. The TDS level all have to do with your incoming TDS. If you are getting 3-4 PPM after DI, you need to replace your RESIN.