PDA

View Full Version : Phophate Reactor


Zann
07/01/2008, 09:54 PM
was wondering what Phophate Reactor to use i have read alot of them leak after a short time of use.
what reactors do you use

seapug
07/01/2008, 10:04 PM
Two Little Fishes Phosban reactors are built rock solid.

Hop
07/01/2008, 10:34 PM
Depends on your budget;)

I would recommend the GEO reactor myself, but would be overkill for the three tanks in your signature, unless you are running them unified to the same sump.

Otherwise I've been happy with the TLF that seapug mentioned. I have two of them and neither does or has previously leaked. the biggest problem I've had is putting the lid on too tight;)

Zann
07/01/2008, 10:48 PM
yeah the geo is to much for what i have now only having nanos

i think i will try the TFL One