PDA

View Full Version : Float Valve connection?


seagirl
08/06/2008, 01:45 PM
I see that AWI doesn't really answer the forum anymore, but maybe you guys can help me. I have a typhoon III(great unit) and i want to install their float switch in a 44 gallon brute garbage can for water storage. I was just wondering how you hook up the floatswith to the asov? Do i just insert output line from the di into the float swith and thats it, or is there more to i tthat that? Thanks for any help

jamesdawson
08/06/2008, 07:22 PM
I haven't done mine yet either but thats the way its supposed to work. The Float valve shuts off the flow into the storage container and the Asov shuts down the water flow at the RODI as soon as it senses the back-pressure from down the line.

James

seagirl
08/06/2008, 07:44 PM
Thanks for the help