PDA

View Full Version : Lunar Simulator


bhammer
01/03/2010, 08:42 PM
I have the LS into an Apex and the LS is addressed as B1, only the first switch is up. The light on the LS is steady green. The lunar lights never seem to come on. If I unplug te powe and back in, the lights will flash real quick. In the lunar sim outlet config, I have:

If Moon 000/000 Then ON

Any thoughts?

kenargo
01/03/2010, 09:39 PM
Does manual on and manual off work?

bhammer
01/03/2010, 10:23 PM
No it does not.

RussM
01/03/2010, 11:32 PM
LS is addressed as B1, only the first switch is up
On is down, off is up. That makes your LS address C4, not B1. Flip all 4 switches, and try again.

bhammer
01/04/2010, 07:47 AM
I'll have to double check it when I get home. I only moved the first dip switch from the factory default.

bhammer
01/04/2010, 03:43 PM
On is down, off is up. That makes your LS address C4, not B1. Flip all 4 switches, and try again.

That's what it was.... Thanks

RussM
01/04/2010, 04:01 PM
:dance:

You're not the first to fall victim to those upside-down switches. :spin2: