PDA

View Full Version : Dialing in my CO2 Regulator


wakebum187
01/25/2010, 12:36 PM
Okay so I am having issues with dialing in my CO2 regulator. At first my problem was my bottle was empty so I got it refilled. Now itís filled and itís doing the same thing I set it so there is a nice drip coming out of the bottle. A couple hours later the CO2 has stopped pumping. Has anyone had this problem? I have been running this same system four about 6 months and no problems until now???

Thank you for looking

chuckreef
01/25/2010, 01:39 PM
What do the gauages read?

wakebum187
01/25/2010, 02:02 PM
The gauge on the left reads about a 1000 PSI and the gauge on the right reads 0 PSI.

wakebum187
01/26/2010, 09:37 AM
I am almost convinced that my CO2 Gauge is not working correctly I have had this thing set up for about 6 months with no problems. Now I can't get the CO2 to flow right. I am now thinking that my Regulator is broken??

rbnice1
01/26/2010, 10:46 AM
Wouldn't be the first time a regulator went south.