PDA

View Full Version : Hiding Wires


Lockes
05/23/2010, 08:56 AM
Has anybody come up with a good way to hide all the wires of the aquatronica?

nemo's janitor
05/26/2010, 12:21 AM
http://i634.photobucket.com/albums/uu68/nemosJanitor/Pic16-2-09224.jpg

http://i634.photobucket.com/albums/uu68/nemosJanitor/Mike2008471.jpg

yettihead
05/26/2010, 07:53 AM
http://i634.photobucket.com/albums/uu68/nemosJanitor/Pic16-2-09224.jpg

http://i634.photobucket.com/albums/uu68/nemosJanitor/Mike2008471.jpg

Wow, very nice. When I set up my 280, I am going to have to do a better job of hiding all the wires.

Chad

dangerrrr
05/26/2010, 10:42 PM
What do you do when you need to do maintanence on your equipment nemo?
;)

RobbyG
06/02/2010, 02:44 PM
Nemo Dam thats Sweeeet.....

Dangerrrr all you have to do is lift the cover off the trunking conduit and all the wires can be removed or worked on. I have some of it on my installation, but over the years and lots of added equipment it has not remained as neat as Nemo's