PDA

View Full Version : Closed loop


jasonk440
03/08/2011, 09:58 AM
on a 90 gallon tank with a 40 gal sump would i need to plumb for closed loop for circulation? or would powerheads get it done?

dzfish17
03/08/2011, 12:17 PM
Powerheads are fine. Most of the people running a CL use it because they dont want to see the powerheads.

Urchinhead
03/08/2011, 12:18 PM
Either would work fine. CL does allow for more flow without allot of stuff visible in the tank though.