PDA

View Full Version : apex on comp/internet


sompa
10/13/2011, 01:13 PM
Does anyone know if there is a number I can call to help me out with setting up my apex system on the comp and internet? Im not all that computer savy and need talked through the process. I can not get on the system through my computer even though I have it ethernet connected to my router. I use to be able to but not now. I also would like to set it up to go wireless also.

Any help is much appreciated.

kayl
10/13/2011, 02:01 PM
Have you downloaded and read the New User's guide stickied at the top of the forum?

sompa
10/13/2011, 04:43 PM
I have an I believe I've done what I'm supposed too but I can't get it to come up on the computer that is why I'd like to talk to someone who can walk me through it

aquamanic
10/13/2011, 06:01 PM
Contact Neptune support. They should be able to help you.