PDA

View Full Version : Conductivity Meter


Gieser
01/20/2012, 11:50 AM
Is the Neptune Conductivity Meter able to work with the AC3?

RussM
01/20/2012, 12:51 PM
The AC3Pro can measure conductivity, but not the standard AC3. The PM2 module, a peripheral only for the Apex models, can do it as well.

burbarry
01/20/2012, 06:01 PM
So i guess i need to look into that. Just bought a conductivity probe.


Sent from my iPhone using Tapatalk