PDA

View Full Version : Apex Internet Set up HELP Please


dojic60
02/06/2012, 05:50 PM
Three weeks ago, I tried to set up my internet connection for my Apex outside of my home. I have Verizon Fios and I did some research, and found some explanations but I am still not able to connect it. I easily made a connection from my Apex to my home computer. Please, I'm giving up and desperately need some help. Can i please get an explanation step-by-step on what to do.

dlp211
02/06/2012, 05:52 PM
Are you saying that your Apex is hooked directly to a computer or is it hooked to your router(either wirelessly or wired)?

dojic60
02/06/2012, 06:40 PM
Apex is conected to network switch and from switch to the routher.

dojic60
02/06/2012, 06:41 PM
Conection is Wired not wireless.

dojic60
02/06/2012, 06:47 PM
I come to point to set up dummy port 1080 but I canot get part to forward 1080 to port 80.

Attreui
02/06/2012, 08:40 PM
Explain exactly what you are doing to get this to work step by step. It's probably something simple you are missing.

kwlii
02/13/2012, 09:49 AM
If you are running a router then you need to go to your advanced network settings and set up where a port request gets forwarded.

If you setup your Apex to listent to port 80 (default), then you need to setup your router to forward to that device. This is usually done by statically setting your ip address (via mac address).

A good step by step what you are doing from the beginning would be helpful though.