PDA

View Full Version : clown fish


bigbear4x43
02/18/2012, 10:07 AM
i purchased a few clown fish put water from my display tank 125 gal and filled four 10 gallon tanks for my new clown fish i have power heads and heaters 1 in each tank temp is right and salt is the same one tank with alive rock that tank is doing good but other three are not doing so well one died and the others look like they need air or to much currant any pics of you clown fish raising tanks or feed back asp thanks:mad2:

jbax
02/18/2012, 11:39 AM
how small are these clowns?

run a air line /w air stone to each tank?

if these are young clowns they prolly can't handle the powerheads in a 10g.

do you have anything for them to hide in or near? (clay pot or pvc)

also even though you used your DT water the 10g will still go through a mini cycle.

bigbear4x43
02/18/2012, 12:52 PM
there small whats DT

jbax
02/18/2012, 12:59 PM
display tank

i would get a small HOB filter or a sponge filter for them.