PDA

View Full Version : ATI T5 Fixtures


TimothyJ
10/01/2012, 10:54 AM
Does anyone know if the ATI fixtures will fire if bulbs are missing? Example, if you have a 6 bulb fixture but use it for 4 bulbs, will those 4 still fire?

Jester376
10/01/2012, 11:27 AM
yep no problem at all. Had a bulb burn out in mine and 8 of the bulbs were working while the other 2 were not.

black hills tj
10/01/2012, 11:31 AM
Are the bulbs setup on different switches? My Catalina 4x54w has a pair on separate switches.

stevedola
10/01/2012, 11:51 AM
but youre bulbs had burnt out and were still in the socket. i think they may need the bulbs to complete the circuit.

tekjunkie28
10/01/2012, 08:04 PM
AFAIK almost all t5 ballasts are electronic and does not care whether it's one light or not.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

madean
10/01/2012, 08:10 PM
They should work, they should be wired in parallel.

rtparty
10/01/2012, 08:50 PM
You will have to run the bank of 4 for it to work. If the circuit isn't completed, the ballast shouldn't fire.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2