PDA

View Full Version : Mighty mite set-up?


spiceycat
10/29/2012, 09:27 PM
I wish there was a youtube for me to check out the instructions on this mighty mite unit because I'm not well versed in plumbing or plumbing lingo which seems to be what you need to figure out the brief information. Help!

spiceycat
10/31/2012, 05:02 PM
Anyone have one? Nah, everybody has the big guns...

MadReefer1
11/07/2012, 06:47 PM
i have one whats up

spiceycat
11/08/2012, 06:58 AM
thanks for the reply. I think we have it set-up now. The info that came with it were like they were written in a foreign language. A question i have now is how do you know if you have the connection in far enough? Also, does the system need to run awhile before the water is usable?

hiittman
11/08/2012, 09:02 AM
if it isn't leaking,its in far enough,I use mine once a week,I let about a half gallon run before I start to use it,always 0 TDS