PDA

View Full Version : Litermeter AWC question


shermanator
01/05/2015, 09:20 PM
I know the Litermeter can support 3 pumps (I have two pumps right now to do AWC). But can all three be used in AWC mode?

Here is what I want to do:

Do AWC in sump with the two pumps (one puts new SW in, one takes old out). But instead of old water going down the drain, I want it to go into a quarantine tank. Then the third pump would take water from the QT and put into the drain.

Is something like that possible? If so, will I need anything else other than another RPM?

Thanks!

shermanator
01/08/2015, 05:49 PM
Bump. Jeremy? anyone?

SpectraPure
01/08/2015, 06:28 PM
I have heard of others doing this but have never received a question from someone who could not make it work.

Support at SpectraPure