PDA

View Full Version : quick ?


drillsar
10/22/2015, 03:52 PM
Does the sediment filter supposed to have washers or no? I installed new filter and it leaks..

shifty51008
10/22/2015, 04:24 PM
Ive never seen washers on sediment filters. Sounds like its the washer around the canister that needs to be cleaned or replaced.

drillsar
10/22/2015, 04:28 PM
I figured it out lol. Now however I have no production.. Pressure at 40 psi water is coming out fast.. Ugh.. Maybe membrane not in far enough?

SpectraPure
10/22/2015, 04:54 PM
Did you get the new membrane? Make sure that the flow restrictor is ok as well.

Jeremy

drillsar
10/22/2015, 05:05 PM
YEs everything is new got from premium aquactics. It's the spectrapure 99% reject rate.. is the flow restrictor you think bad? How u check?

SpectraPure
10/23/2015, 05:14 PM
I left you an email to check the waste ratio.

Jeremy

drillsar
10/24/2015, 11:15 AM
Ok my waste is 3 1/2 cups to 3/4 cup of production. According to the chart my flow restrictor is supposed to be at 6 inches. However, its at 5 inches I never cut it so I dont understand

SpectraPure
10/26/2015, 10:18 AM
I will call you this afternoon

Jeremmy