PDA

View Full Version : Mitras power cord


doggydoc
03/14/2016, 10:03 AM
Hey guys. Quick question.
While doing my tank move I accidentally cut in 2 the power cord that goes to the Mitras lamp.
Can I splice the cord? Or do I need to replace the entire cord?
Thanks.
Posted in GHL forum but no answer.....http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/8850d2182201b06832284821e04190dc.jpg

GazzMan
03/14/2016, 12:31 PM
Can you not connect what's left to the lamp mate, or is it too short

doggydoc
03/14/2016, 06:24 PM
I just don't know how to open the light!!!

GazzMan
03/15/2016, 02:24 AM
Unscrew the two end panels.

doggydoc
03/15/2016, 09:44 AM
I did that but the cable goes into the Mitras not sure how to get to it....can someone help

claynelson
03/15/2016, 09:53 AM
just splice it back together. its just a 2 wire dc feed form the power supply

doggydoc
03/15/2016, 12:30 PM
Ok. Perfect. Thank you.