PDA

View Full Version : Is it possible to set up my GHL without a PC?


flananuts
04/23/2016, 05:31 AM
I'm on Mac and I have the app set up and doser finally installed to begin dosing with the balling method. I'd love to use the my GHL service but I cannot seem to generate the ID and key in the app. Does this require the use of the PC based software?

Thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk

doggydoc
04/23/2016, 09:44 AM
I have a Mac. Using parallels and it works perfect.


Always at sea;

Dr. Antonio Longo

flananuts
04/23/2016, 09:51 AM
I actually just finished installing Windows 10 on Oracle Virtual Box and will try the software when I get home. Fingers crossed.


Sent from my iPhone using Tapatalk

d2mini
04/23/2016, 10:03 AM
I'm on Mac and I have the app set up and doser finally installed to begin dosing with the balling method. I'd love to use the my GHL service but I cannot seem to generate the ID and key in the app. Does this require the use of the PC based software?

Thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk

You need the GHL Control Center (PC only) to do the initial setup. The ID shows up in Control Center.
I'm on a mac and used to use Parallels but you have to buy Parallels AND Windows. And I always had issues with Parallels. It was slow as can be and there were some other minor little things that were annoying. I recently formatted the computer and decided to try partitioning with bootcamp and installing Windows 10 on that. Sooooooooo much better! Runs just like a PC, it's fast, and there are no problems. You just hold down the option key on startup and choose mac or pc.