PDA

View Full Version : Connect Mitras to Profilux


quan325i
06/18/2016, 07:41 AM
Hi all,

I've just completed my transformation from ELOS to GHL with the last purchase of the Mitras 6200HV lights. I have the Profilux3.1 and I have no idea how to connect them to the Profilux. Currently, they are only plugged to a PAB powerbar on a timer. Could anyone help out a GHL newbie? Thanks in advance.

QN

foxrazr
06/18/2016, 09:55 AM
GHL sells a card PLM-PWC that will connect to the Mitras Wirelessly.

GazzMan
06/18/2016, 10:47 AM
You still have to use the cables to initially set up the lamps.

ReefRockerLive
06/18/2016, 05:20 PM
There's no need to have the Mitras plugged into your powerbar. Did you not program your light schedule yet?

You will need the PLM-PWC card to get the Profilux to communicate wirelessly with your Mitras. Once you get that card, you set the Mitras to slave mode and connect to your ProfiLux when ever you need to make changes to your light schedule.

keneil01
07/15/2016, 10:21 AM
You need only one PLM-PWS to control several mitras, right?

Can the PLM-PWC be installed in the expansion box, or does it needs to be in the P3 it self?

ReefRockerLive
07/15/2016, 10:30 AM
Yep, you can control multiple Mitras fixtures that are on the same wireless channel. The card can also be fitted into the expansion box.

ReefClownMIA
07/15/2016, 10:33 AM
You need only one PLM-PWS to control several mitras, right?

Can the PLM-PWC be installed in the expansion box, or does it needs to be in the P3 it self?

Correct - the only one PWC card for multiple Mitras.
And yes, can be installed into Expansion box. :)