PDA

View Full Version : Apex/Jebao - about to give up


bmackcw
06/20/2016, 01:17 PM
I've had my Apex running for two months. Love everything, except I can't get it to run my Jebao RW4s. I have two of them running into the wave maker adaptor.

I've copied a bunch of profiles, and set up the variable speed V1/V2.

Nothing.

Attaching screen shots of the profiles, dashboard and variable port programs. Maybe you can spot something I am missing?

Not a lot of traffic on the Neptune community site - you guys are always so helpful.

Thanks in advance!

SeattleReefer
06/20/2016, 01:41 PM
why are you running a ramp profile? Just use pump profile.

https://photos.smugmug.com/Aquariums/180-Gallon-June-2016/i-HLCJrgd/0/M/Jaebo-M.jpg

bmackcw
06/20/2016, 02:01 PM
Was just going through all profiles when I saw that. I had copied someone else's verbatim. I'll make this change when I get home and update. Thank you!

Rybren
06/20/2016, 02:03 PM
Where are the other Profiles?

bmackcw
06/20/2016, 02:16 PM
Where are the other Profiles?

Coming right up

bmackcw
06/20/2016, 02:17 PM
I didn't want to overwhelm, but I guess you'd need all the info, eh? Here are the 11 profiles I have built (I update the RampUp/Down to be Pumps).

bmackcw
06/20/2016, 02:18 PM
Next batch

bmackcw
06/20/2016, 02:19 PM
Last one

SeattleReefer
06/20/2016, 02:47 PM
these all should be fine, just don't set intensity between 1 and 20.

What's the point of the calm profile? Why not just set to off? Also, I worry about letting the PH turn off for an extended period, I've lost a curious fish that way.

My calm profile runs at night and is set to 20% min 30% max.

bmackcw
06/20/2016, 03:05 PM
these all should be fine, just don't set intensity between 1 and 20.

What's the point of the calm profile? Why not just set to off? Also, I worry about letting the PH turn off for an extended period, I've lost a curious fish that way.

My calm profile runs at night and is set to 20% min 30% max.

Thanks - I made these changes as well. Fingers crossed when I get home...

bmackcw
06/20/2016, 04:28 PM
So, this whole time, it was the cable. My adaptor came with a standard phone cable. I swapped it for an Ethernet cable, and it's all good.

Go figure.

Sorry to waste y'all's time.

SeattleReefer
06/20/2016, 04:38 PM
curious to know, does ramp profile work?

bmackcw
06/20/2016, 04:42 PM
Well, it's set for 9pm. I will watch it, switch it from pump back to ramp, and update here.