PDA

View Full Version : App does not work on iPhone 6


unze
07/08/2016, 09:07 AM
Been trying to get the app to work on iPhone 6, once downloaded on my phone it keeps going to a blue screen , then nothing happens. Is anyone else having this issue?

ReefClownMIA
07/08/2016, 09:55 AM
Yes - That is a known issue that some users are experiencing.
Have you tried to use MyGHL ?

-M

unze
07/09/2016, 04:26 AM
Need to upgrade my firmware to get the my Ghl going, to scared to upgrade firmware at the moment.

ReefClownMIA
07/09/2016, 11:31 AM
to scared to upgrade firmware at the moment.

Just wondering, why scared? Have you had bad experience upgrading firmware? Feel free to reach out if you need assistance.

slief
07/09/2016, 07:35 PM
Just wondering, why scared? Have you had bad experience upgrading firmware? Feel free to reach out if you need assistance.

+1. I had no issues with my firmware updates either. I found it to be very straight forward. Having access to the controller over the cloud is a very nice feature too.

ReefRockerLive
07/09/2016, 10:16 PM
Just wondering, why scared? Have you had bad experience upgrading firmware? Feel free to reach out if you need assistance.

+2

I have not had any issues updating my firmware on any GHL device, including the Profilux. Just connect via USB, select the correct firmware file, and do the update.

unze
07/17/2016, 12:34 AM
Ok, tried to update the firmware in my profilux 3.
Could not get it to work on both of my P3s.

My two controllers have version 6.10 which is quiet old.

This is what i did.

Downloaded Ghl control center v1.0.8.4
Backed up all my sensors/setting.
opened control center and click on firmware update, then click on profilux 3.V627.mhx file.
Then is Says the file is unsuitable for updating this device.
Does that on both controllers.

any idea?

also want to update my sms/pab.
Can i use the same connection on the p3 to update the sms or do i have to connect directly into the sms unit?

ReefRockerLive
07/17/2016, 05:01 AM
Sounds like you may be clicking on the wrong button. You should be clicking on the firmware update option on the left side of the GCC screen.

There are two options, one is for P3 firmware updates (maintenance-top right) and the other is for a PAB device.

When you update PAB devices, make sure that device is the only PAB device connected to the Profilux. Connect to the Profilux and click on firmware update under PAB device at the top of the GCC screen.

unze
07/17/2016, 06:47 AM
Haha , yes i did not see it was for pab updates, will try again soon
Thanks

unze
07/17/2016, 09:11 PM
Ok, did firmware update and on teh extension box to firmware 1.08
now have major issues with temp probes. both these are not working, one says 40c and the other 21.3c. does not move when i unplug the probes.

what could be the issue?

ReefClownMIA
07/17/2016, 09:23 PM
Ok, did firmware update and on teh extension box to firmware 1.08
now have major issues with temp probes. both these are not working, one says 40c and the other 21.3c. does not move when i unplug the probes.

what could be the issue?

Check your sensor index, and your PAB device assignment. Especially with the expansion box, it may have gotten re-assigned, to a new index, thus marking your sensors at different index now.
http://forum.aquariumcomputer.com/showthread.php?10661-Upgraded-FW-(6-2)-Having-Issues-Calibrating-pH-Probes&p=66645#post66645

unze
07/17/2016, 09:31 PM
sent PM