PDA

View Full Version : V2 remote


Ron Reefman
09/23/2016, 07:41 AM
I have an issue/question about my V2 remote. About 10% of the time when I use it the screen gets vertical lines through it. Sometimes it's just a few and I can still read the screen just fine, although the lines do cause me concerns. But a few times it has had so many lines I have a very difficult time reading the screen. If I turn it off and back on the lines normally go away.

It hasn't been a big problem, but it does make me wonder if this is common and just inherent in the screen or if mine has a bad connection and at some point may fail altogether?

Anybody else having similar issues?

BTW, I love the fixture and the way the new controller works. To me this is just a small issue.

reefteaser
09/24/2016, 02:12 PM
No such problem with mine, sounds like a warranty issue.

Reefer40b
09/24/2016, 06:40 PM
I would talk to Logan, Im sure he would send you a new one no charge!