PDA

View Full Version : Zoa issues


Fishguy88
10/17/2016, 12:08 PM
Something is up with my Zoas. I'm pretty new to this. I have a frag of 2 sunny d Zoas. The larger one is losing its yellow ring and it's turning white. There is also a big purple blotch on it. The smaller one has shrunk a little bit and is almost completely purple now. Only a tiny bit of green and no yellow. Anybody have any idea what is happening? I also have another frag of blue and red Zoas. Parts of their red skirts thinned out and turned a darker color, and now they are much smaller. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161017/86f86aeca22ea3d8334a9903cf691e92.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

A. Grandis
10/17/2016, 10:35 PM
Oh boy...
You'll need to let us know everything you remember about your system, including lights, water chemistry, etc..
Please read other posts to write your details.

Grandis.

Fishguy88
10/18/2016, 07:50 AM
Hey sorry about that. Tank is 29 gallons. Light is a MarsAqua 165 watt. Running a gfo reactor and skimmer. Calcium is at 440, alk is at 8dKh, nitrate 5ppm, and salinity is at 1.025.


Sent from my iPhone using Tapatalk

A. Grandis
10/19/2016, 02:26 AM
Hey sorry about that. Tank is 29 gallons. Light is a MarsAqua 165 watt. Running a gfo reactor and skimmer. Calcium is at 440, alk is at 8dKh, nitrate 5ppm, and salinity is at 1.025.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Try to remove the GFO and do a 10 % water change for now and see what happens..
Could be light deficiency too.

Grandis.

supscribe
10/27/2016, 11:51 PM
I agree with the water change and check all your parameters and may and fresh water dip. I've done the fresh water dip in my Zoa and watches nudibranches fall off