PDA

View Full Version : 2 part


Drewl117
11/21/2016, 11:49 AM
I've been using the Brs 2 part for quite some time now and had good results. I just went to re-fill my dosing containers and found a nasty brown liquid in my Kh container. I mix up enough of the big 3 to make 2 gallons of each so I only do it once every month or two. I've never seen it do that before and I always use the same container with rodi water. I have been fighting a battle with my sps and some lps for a few months now and haven't figured it out. Could I have gotten a bad batch? I use a dosing pump and all my levels were stable the whole time, but now I'm not sure if this could have been the culprit. Any ideas?
Thank you

Drewl117
11/21/2016, 11:52 AM
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/03440303a1ce7a50b55d9a0380325bd1.jpg
That's what I found when I took the lid off my container


Sent from my iPhone using Tapatalk

RT_BRS
11/21/2016, 01:46 PM
I've been using the Brs 2 part for quite some time now and had good results. I just went to re-fill my dosing containers and found a nasty brown liquid in my Kh container. I mix up enough of the big 3 to make 2 gallons of each so I only do it once every month or two. I've never seen it do that before and I always use the same container with rodi water. I have been fighting a battle with my sps and some lps for a few months now and haven't figured it out. Could I have gotten a bad batch? I use a dosing pump and all my levels were stable the whole time, but now I'm not sure if this could have been the culprit. Any ideas?
Thank you

Hey there Drew!

That's something I haven't seen before. Are you dosing any trace element supplements into the solution? Give us a call, we'd like to troubleshoot with you and get to the bottom of it :thumbsup:

763.432.9691

Drewl117
11/21/2016, 06:14 PM
I called and talked with Jason and got some direction from him on what to do. Thank you all for your great customer support! And hope for the best.
Thanks again!
Drew

RT_BRS
11/22/2016, 11:00 AM
I called and talked with Jason and got some direction from him on what to do. Thank you all for your great customer support! And hope for the best.
Thanks again!
Drew

Awesome, glad to hear we could help. Thanks Drew :)

Settings
11/27/2016, 03:41 PM
So what was the issue?

Drewl117
11/28/2016, 06:30 AM
I still have no idea. I just checked my container of a new batch and it is still nice and clear.

RT_BRS
11/28/2016, 10:50 AM
I still have no idea. I just checked my container of a new batch and it is still nice and clear.

That's good to hear. Did you give the bucket a good cleaning before mixing the new solution?

Drewl117
11/28/2016, 02:20 PM
I scrubbed it bye hand with RO water

RT_BRS
11/28/2016, 06:29 PM
I scrubbed it bye hand with RO water

Ok, perfect. Let me know if you run into any problems.

Drewl117
11/28/2016, 08:45 PM
I will... thanks again!

RT_BRS
11/29/2016, 05:02 PM
I will... thanks again!

:fish1: