PDA

View Full Version : Sync vortech with a non-Vortech pump


alemone
01/14/2017, 10:32 AM
Can it be done?

alemone
01/25/2017, 07:01 PM
No one?

mfinn
01/26/2017, 08:10 AM
I seriously doubt it.

Breadman03
01/26/2017, 09:45 AM
The Ecotech ecosystem is proprietary to the best of my knowledge. Probably the closest you could get would be using an Apex or other controller and manually approximating the Vortech schedule.

alemone
01/26/2017, 10:21 AM
The Ecotech ecosystem is proprietary to the best of my knowledge. Probably the closest you could get would be using an Apex or other controller and manually approximating the Vortech schedule.

I do mean in apex. I Should have made that clear.

ca1ore
01/27/2017, 10:22 AM
I don't believe so, no.