PDA

View Full Version : Help! Radion got wet!


nomoney
02/05/2017, 10:15 AM
Like an idiot, i was filling my tank an spilled water across the top of my radions. I immediately unplugged it and let it dry. I took it apart and cleaned the fan. The internal boards and leds did not appear to get wet at all, the only part that was affected was the top buttons. The lights are Gen 2. When i plug it in now, the light goes on and stays on. It does not work on the lighting schedule that i have programmed. Is there anything i can do?

mfinn
02/05/2017, 12:48 PM
Like an idiot, i was filling my tank an spilled water across the top of my radions. I immediately unplugged it and let it dry. I took it apart and cleaned the fan. The internal boards and leds did not appear to get wet at all, the only part that was affected was the top buttons. The lights are Gen 2. When i plug it in now, the light goes on and stays on. It does not work on the lighting schedule that i have programmed. Is there anything i can do?


Did you try to re-program them?

nomoney
02/05/2017, 01:51 PM
I did. They're back on the schedule now, but I have no greens or reds. Think this can be fixed by replacing the led pucks or is the whole thing screwed now?

mfinn
02/05/2017, 03:26 PM
I did. They're back on the schedule now, but I have no greens or reds. Think this can be fixed by replacing the led pucks or is the whole thing screwed now?

I think it's upgrade time.
I would call Ecotech first thing in the morning and see what options are available.

nomoney
02/05/2017, 03:44 PM
Thats fine, as long as i didnt fry something internally.