PDA

View Full Version : Feed mode


roli112
02/06/2017, 08:14 AM
Okay so I have been going into my sequences to start my feed mode, now I want to use the F-buttons to do it. How do I set them up?

Heckler70
02/06/2017, 04:14 PM
I setup programs to do that.
Add program.
Input: type selection, F1 F2 ETC. Next screen
Output: Sump pump, wave pump etc. Next screen
Auto switch timer (how long you want items off) Next screen
Action on true: Sump pump, wave pump etc, plug on or off. Next screen
Give it a name. Next screen

Enjoy.

roli112
02/06/2017, 05:11 PM
Ok I think I understand it, one question though, Is there a way I can delay the skimmer longer than the pumps?

Heckler70
02/06/2017, 05:27 PM
I have another program set up to stop skimmer if sump water level is high.
When sump pump is off skimmer shuts off within a second of float indicating high.

I have yet another for water level staying high beyond feeding timer.
Like Robbie G mentioned in another thread might need several float switches...