PDA

View Full Version : Can the Apex control the Maxspect Gyre...?


Salty150
02/12/2017, 03:24 PM
Can the Apex control the Maxspect Gyre...?

LefkoNJ
02/12/2017, 03:40 PM
http://blog.coralvue.com/icecap-gyre-module/

Salty150
02/12/2017, 03:51 PM
LOL, so for an extra $125 ($250 if you have 2 Gyres) it can...

RicGio
04/03/2017, 08:25 AM
Will I still need the gyre controller or can I just buy the pump if I use this adaptor?

jubjub47
04/13/2017, 09:51 AM
LOL, so for an extra $125 ($250 if you have 2 Gyres) it can...

Gotta pay the extra for it to control AI or Ecotech too. It's 3rd party control and is not free to develop. Not sure why you expect to have all that done for free.

tmnigat
04/20/2017, 10:25 AM
Development was being worked on to bring control to them via the Advanced controller/ICV6 and the Wifi Apex via the IoTa standard. It's probably a ways off but hopefully we'll see it in the future. The advanced controller and ICV6 compatibility doesn't work yet either, hopefully we'll get that soon as well.

zaireguy
04/23/2017, 08:08 PM
Great info will the apex control the icecap gyre that is out i was looking to try one since they are a little cheaper then the max gyre
And I just got my new apex :)