PDA

View Full Version : different firmware versions?


xIde
02/18/2017, 02:03 PM
Plugged both my radions in computer and press update. says no update needed
but still got different versions?

http://imgur.com/a/USBhp

xIde
02/18/2017, 02:04 PM
http://imgur.com/KqDpzCr

xIde
02/18/2017, 02:06 PM
http://i.imgur.com/KqDpzCr.png

EcoTech Support
02/18/2017, 06:38 PM
http://i.imgur.com/KqDpzCr.png

That is a great question. Internally, there are two versions of the Radion G3 Pro, which run different firmware. It is the same light with the same functionality. One revision supports 1.7.6 and the other supports 2.2.15. Again, there is no difference between the two in terms of functionality or performance - just a formality in our manufacturing system.

xIde
02/19/2017, 01:49 PM
That is a great question. Internally, there are two versions of the Radion G3 Pro, which run different firmware. It is the same light with the same functionality. One revision supports 1.7.6 and the other supports 2.2.15. Again, there is no difference between the two in terms of functionality or performance - just a formality in our manufacturing system.

Well one is original g3 and other one is upgraded too g3 and the upgraded g3 that is the "newest" has abit weaker lightning towards the original g3. dosnt matter if i calibrate always abit different power...