PDA

View Full Version : MP40 issues


BlueRoofTang
03/12/2017, 10:11 AM
I have a new mp40. I've got it on 3/8" glass, and it just barely holds itself up. Is this normal with this thickness of glass?

Also, it's in my living room, and It makes enough noise that I don't even run it near as high as I'd like to, because of the noise.

mfinn
03/12/2017, 05:30 PM
If you use the peel and stick tabs and zip tie the cord on the dry side above it, the wet side should stay attached.

luisagos
03/12/2017, 05:37 PM
I have a new mp40. I've got it on 3/8" glass, and it just barely holds itself up. Is this normal with this thickness of glass?

Also, it's in my living room, and It makes enough noise that I don't even run it near as high as I'd like to, because of the noise.


Something is wrong, I have 3/4 glass and my MP40w stays on with np.

You set the spacing correctly?

luisagos
03/12/2017, 05:39 PM
If you use the peel and stick tabs and zip tie the cord on the dry side above it, the wet side should stay attached.

If you doing that, then something is wrong.

Those stick tabs are design to keep the dry side from hitting the ground, not hold it up.

mfinn
03/12/2017, 06:13 PM
True, but it also keeps the weight of the cord from pulling the dry side down.

I don't seem to have any problem with my MP 40's.

ca1ore
03/12/2017, 09:49 PM
When you say new, are you talking a brand new QD model MP40? If so, something is amiss because the pump should easily stay attached on 3/8" glass and be essentially silent. As noted, are you using the correct spacer?