PDA

View Full Version : Osmolator control box not working


Fbrondum
04/18/2017, 07:47 AM
Hi I bought a 3155 from Amazon about 4 months ago. After unplugging to do my WC today I plugged it back in and it alarms constantly. Nothing I've done will get it to stop alarming, shifting the seniors, cleaning it all, turning the pump over to let air out etc. please advise on how I should proceed. I'd hate to have to buy a new control box after only 4 months.

Frank


Sent from my iPhone using Tapatalk

rvitko
04/18/2017, 10:14 AM
When you plug it in, what lights are on? This will tell us what is wrong, be sure to view it directly as the lights can be visible through multiple windows.

Fbrondum
04/18/2017, 10:17 AM
Too low and too high blinking and slarming


Sent from my iPhone using Tapatalk

Fbrondum
04/18/2017, 10:18 AM
When I power cycle the level light shows for about a second the. It turns off and then too low too high blinking and alarming


Sent from my iPhone using Tapatalk

rvitko
04/18/2017, 10:19 AM
That is the water damage signal. If it is minor and usually it is, usually the cause is the power supply tip was plugged in wet, I can repair that in most cases, if water got on a major component like the processor, I won't be able to repair it. Send it in with a note with return address and phone number.

Tunze USA
305 Victor St
Austin, TX 78753

Fbrondum
04/18/2017, 10:21 AM
Will do it'll be coming from Houston today thanks buddy!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Fbrondum
04/30/2017, 01:40 PM
Got around to sending this off yesterday. You should be seeing it soon. Thanks, Frank


Sent from my iPhone using Tapatalk

rvitko
05/01/2017, 09:35 AM
OK, thank you for the heads up.