PDA

View Full Version : Noob Alert.....MP60w help


Chef Choy
05/03/2017, 08:00 PM
I recently purchased a mp60 used from a guy off here. Unlike the 2 mp40's that I currently have. I plugged this one in and the w on the driver lights up as if to imply that the wireless is working. I go to my ecosmart live and it doesnt pick up the mp60. I have searched for the device many times, and nothing. It has my 2 mp40's detected.....and the w on the drivers of those flashes.....I guess saying that it is wirelessly connected. Am I doing something wrong, or missing a step? I did do a hard reset on the mp60 btw, and still the same issue.

Thanks for your help guys!

Alex Y EcoTech
05/04/2017, 11:53 AM
Chef,

I would recommend doing a reset on your controller by following the steps below then searching again in ESL.

1) With the controller powered on, press and hold the "Mode" and Set" buttons until the dial blinks Red, White and Blue.
2) Press and hold the "Mode" button until dial blinks Red and Purple.
3) Press and Hold the "Mode" and "Power/Option" buttons until the pump powers off and resets.

Keep in mind, EcoSmart VorTechs will require a firmware update in ESL to be ReefLink compatible.

Chef Choy
05/04/2017, 04:19 PM
Ok, I did the reset, but what is ESL......and how do I do the update if I cant get the thing to connect wirelessly?

Chef Choy
05/09/2017, 10:28 PM
Alex???

mfinn
05/10/2017, 09:37 AM
but what is ESL......?

EcoSmart Live

Chef Choy
05/10/2017, 09:48 AM
That's kinda what I assumed....problem is the w on the driver of the mp60 is lit, but it can't find it on ESL.....I have searched numerous times, reset the driver, I'm just at a loss


Sent from my iPhone using Tapatalk

Chef Choy
05/14/2017, 09:15 AM
.......


Sent from my iPhone using Tapatalk

mfinn
05/14/2017, 10:19 AM
call Ecotech