PDA

View Full Version : Apex fusion help


Optionman
05/06/2017, 10:42 AM
Was forced to get a new Verizon fios router and now can't figure out how to tell the apex the new wifi name/password. Tried reboot, nothing.

Suggestions?


Sent from my iPhone using Tapatalk

vhuang168
05/06/2017, 10:53 AM
I'm assuming this is a 2016? How did you set it up the 1st time around?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Optionman
05/06/2017, 11:08 AM
Yes 2016 apex fusion. With help from experienced user. I connected to my account via a laptop and found a place to enter new wifi name and password but when I try to save it I get "not connected" error. Well of course it's not connected!!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Optionman
05/06/2017, 11:09 AM
Might have to do a hard reboot, but not sure how to do that. Sorry for venting. It's very frustrating


Sent from my iPhone using Tapatalk

Optionman
05/06/2017, 11:38 AM
I just ran 100 feet of Ethernet cable and hardwired it to router. All good. Not gonna deal with intermittent wifi anymore and lost connections constantly.


Sent from my iPhone using Tapatalk

vanburen
05/08/2017, 01:48 PM
Hold the reset button for 5 seconds - it doesn't wipe it but puts you in wifi mode.


Sent from my iPhone using Tapatalk