PDA

View Full Version : Randon Darkness at Night??


DarthSimon
05/25/2017, 03:56 AM
Hello Ecotech,

So I have the template Radiant Loaded as a schedule. I set Lunar Lights on from 10pm to 6am as instructed in your video. I looked at my tank this am at 5:22 and noticed it was pitch black. I have no cloud cover set on these points.

So I ran the schedule from Ecosmart live, and Uploaded the file to the Radion. It went back to the Dark Blue Lunar lights. Something wrong???

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170525/20334774588388be4d98d851faee2904.jpg





Thank you,

Steve

DarthSimon
05/25/2017, 04:12 AM
Ahhhh Lunar Phases... We have no moon now, so was dark.... Lol... Very cool.... Sorry We are good :)