PDA

View Full Version : Does Profilux 4 have an Ethernet Port?


this is me
06/05/2017, 08:39 PM
Doesn't seem to have the option for hard wiring to the internet. Can anyone confirm?

reefwiser
06/06/2017, 06:29 AM
The profilux 4 only has WiFi connection you would have to use a PLM-LAN card to get Ethernet.

this is me
06/06/2017, 07:17 AM
That is unfortunate.

06/08/2017, 10:43 AM
The profilux 4 only has WiFi connection you would have to use a PLM-LAN card to get Ethernet.

negative. That card does not work, and is not compatible with the P4

In a world of IoT and wireless devices, we have made the leap to WiFi only.

reefwiser
06/08/2017, 11:19 AM
I had gotten that answer from the GHL forum. [emoji3]


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro