PDA

View Full Version : Vortech Mounts


sjkarrow87
06/30/2017, 07:58 PM
Silly question IMO but if my tank is already full of water/livestock I shouldn't try drilling 2 vortech mounts into my stand correct?

Should have done prior to filling up is my assumption.
Tired of using double sided tape or velcro as they just fall off over time.

TIA

Breadman03
06/30/2017, 09:36 PM
There are a few places to get little plastic frames to hold the drivers. A couple properly drilled screws shouldn't be an issue.

sjkarrow87
06/30/2017, 10:05 PM
There are a few places to get little plastic frames to hold the drivers. A couple properly drilled screws shouldn't be an issue.

Thanks.
I figured I should be ok... I'm basically putting 2-4 tiny screws into the stand not drilling a hole.

mfinn
07/01/2017, 09:22 AM
Silly question IMO but if my tank is already full of water/livestock I shouldn't try drilling 2 vortech mounts into my stand correct?

Should have done prior to filling up is my assumption.
Tired of using double sided tape or velcro as they just fall off over time.

TIA

The little tiny screws should have no affect on the stand.