PDA

View Full Version : Clown fish hosting


tweetyfish
07/02/2017, 02:36 PM
Is it necessary to provide a host for Clown fish of any kind? I would like to add a mated pair as my first fish.

Diana A
07/02/2017, 02:39 PM
Not necessary. I have two clown fish that don't have an anemone. They hang out and sleep in the back corner of my tank.

ThRoewer
07/02/2017, 08:07 PM
Absolutely necessary for them to feel comfortable. But the good news is that they readily accept an appropriately sized ceramic flowerpot as host. If you want you can let it overgrow with starpolyps or any other coral.

Sent from my XT1254 using Tapatalk

gprdypoo04
07/03/2017, 12:43 AM
No! Had my two clowns for years and they are doing fine. Even laid eggs several times as they hang out in a corner and clear the sand out to the bottom.

tweetyfish
07/03/2017, 05:47 AM
Absolutely necessary for them to feel comfortable. But the good news is that they readily accept an appropriately sized ceramic flowerpot as host. If you want you can let it overgrow with starpolyps or any other coral.

Sent from my XT1254 using Tapatalk

Good idea! I really don't want anemone in this go around. Thanks