PDA

View Full Version : APEX clock


unze
07/11/2017, 12:03 AM
Any idea on how to remove one of the clock showing on the dashboard,
i have two clocks showing, one is a hour difference,

jonmos75
07/11/2017, 12:45 AM
Makes sure your timezone is correct or Daylight savings is set correctly and you have the Apex set to Auto Clock.

unze
07/11/2017, 12:56 AM
Thanks, that fixed it