PDA

View Full Version : HELP Radion Connection problems


DANNY G2004
07/29/2017, 12:32 PM
Having connection problems and not sure how to solve two of them are working fine but cant connect the new one I did Reinstalled the connection manager but after downloading it gave me a error message that something went wrong to see instalation log and at the top next to the ecosmart logo there is a small red circle with a white small X. when I open ecosmart live I don't see any Radions and cant add anything or do anything but manage account.

Sent from my iPhone

DANNY G2004
07/29/2017, 12:37 PM
I tried calling but I get off from work around 2 and by the time I get home Ecotech is closed

Alex Y EcoTech
07/31/2017, 09:00 AM
Danny,

I would recommend attempting to use a different USB cable or USB jack on your computer. If you do continue to have issues, emailing us would be a good option for more in depth troubleshooting.