PDA

View Full Version : using copper..


WillsNano63
08/19/2017, 08:55 AM
Is it possible to use copper treatment in a freshwater aquarium for ich?
thanks to all who reply?

jerrypam5855
08/20/2017, 07:38 AM
Yes

jerrypam5855
08/20/2017, 07:40 AM
As long as there are no plants or inverts. The copper will wipe them out. Also keep a check on ammonia.