PDA

View Full Version : aquabus cable


tonybwill9
08/31/2017, 09:27 PM
Can I use a 3ft usb in place of an aquabus cable for a pm1?

FullBoreReefer
08/31/2017, 09:52 PM
Yes, they are the same.

tonybwill9
08/31/2017, 11:59 PM
thank you