PDA

View Full Version : bought a used black apex classic.. have a few issues


five.five-six
09/07/2017, 11:48 PM
I bought a used apex classic and neither vair seed port 1 or 2 work at all. So I figured I might as well initialize everything. Well, that didn't fix the ports and now I no longer connect to fusion I've tried turning DHCP on though I prefer static IP but that didn't work either. any help?

kurt_n
09/08/2017, 11:45 PM
The variable speed ports might not have been working at all - it's used, right? I'm sure the seller said everything was working though. :rolleyes: They weren't set to 'OFF', were they?

As far as Fusion... just a guess, but I'm guessing before you initialized it, it was connecting to Fusion under the original owners credentials. Once you reset everything, those went away and you'll have to set up your own token and account.

After re-initializing, I'd go back to the instructions as if it was new and set it back up again. It's probably just something as simple as getting the network settings correct, more than likely the subnet address to be the same as your home network.

five.five-six
09/08/2017, 11:53 PM
Well, I only need 2 vs ports ....for now. I do have an aquasurf is i need any more. Can the ports be repaired by neptune?


I did end up setting up a new account.

kurt_n
09/13/2017, 11:01 PM
If the VS ports are truly dead, I'm sure Neptune can repair them. It just depends on what is wrong with them as to whether or not it's cost-effective. You might email Neptune or put a support ticket in to see if they can determine that remotely.