PDA

View Full Version : Tunze and Vortech controlled by Profilux


chema
09/25/2017, 01:52 PM
The question is: can several Tunze and Vortech pumps be controlled by Profilux? I know I would need the Vortech controller, but even though, would it be possible to synchronize let's say two 6105 and one MP60QD together?

09/25/2017, 01:55 PM
Yes, this can be done. You can assign your Tunze pumps and Vortech pumps to a STREAM GROUP and individually assign the behavior of each pump.

chema
09/25/2017, 02:58 PM
Yes, this can be done. You can assign your Tunze pumps and Vortech pumps to a STREAM GROUP and individually assign the behavior of each pump.

Thank you very much Vinny. I have a peninsula tank with the overflow placed in the center of one of the short sides. The idea is to place one 6105 at each side of the overflow and theMP60 in the center of the opposite side. Therefore the need to synchronize the three pumps with the Profilux. I already have the Tunze cables so I guess I only need the Vortech controller.