Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > Sponsor Forums > EcoTech Marine
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
Thread Tools
Old 10/28/2017, 06:44 PM   #1
Pseudo69
Registered Member
 
Pseudo69's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: New York City
Posts: 488
Reeflink BLOWS

This has got to be the worst product I have ever used or try to use. It just doesn't work. I have an account, installed the Reeflink correctly, has internet hardwired and it still doesn't see the damn Radion.

There is no troubleshooting instructions, Youtube videos don't help. Tomorrow it goes in the garbage and I am ordering a halide like I should have done in the first place. $$$$ wasted


Pseudo69 is offline   Reply With Quote
Old 10/28/2017, 11:27 PM   #2
keepLearning
Registered Member
 
keepLearning's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Near Cypress College
Posts: 1,526
What Radion version?


keepLearning is online now   Reply With Quote
Old 10/30/2017, 10:43 AM   #3
Alex Y EcoTech
Registered Member
 
Alex Y EcoTech's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Allentown, PA
Posts: 1,952
Pseudo,

Have you contacted our customer service department? Additionally, were both the ReefLink and Radion purchased new?


__________________
Alex Y.
Customer Service Representative at EcoTech Marine
Call: 1-800-785-0338 Ext. 2 or E-mail: [email protected]
Alex Y EcoTech is offline   Reply With Quote
Old 10/31/2017, 08:28 PM   #4
jccaclimber
Registered Member
 
Join Date: May 2013
Location: Dallas, Texas
Posts: 484
Psuedo,
I will say that on initial startup both getting Radions to work and getting a Reeflink to work does really suck. I feel like I reset (and reset, and reset again) so many things in the first 5 hours. The funny thing is that the second time I did it everything went smoothly. There are a lot of little odd quirks in their software, pages that you can't refresh, sometimes an odd order things have to be in. For whatever reason once you've done it once it is actually much easier the second time.

Not that they are in the same pricepoint, but I will say that FishBit (and anything it is used on) is MUCH worse. Do give their support a call, they are pretty good.


jccaclimber is online now   Reply With Quote
Old 11/08/2017, 01:38 PM   #5
jubjub47
Registered Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 69
I set up new radions on the reeflink multiple times a week. If the reeflink doesn't find the lights wirelessly then you must connect the usb cable for it to get a quick update. After that wireless is not an issue. It explains all of that in the instructions as well. Have fun with your halides


jubjub47 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:00 PM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014