Reef Central Online Community

Go Back   Reef Central Online Community > Sponsor Forums > Neptune Systems
Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

User Tag List

Reply
Thread Tools
Unread 10/06/2015, 10:27 AM   #1
Jyetman
Registered Member
 
Jyetman's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,712
Apex Display frozen orange flashing lights

I have the full apex and last night around 10 PM I noticed my EB8s running in default modes. All modules flashing orange and display wouldn't respond. I had to remove power from UPS and both EB8s to shut off completely and reboot. The system hasn't failed since what happened? I've had the same program running for 32 months never has this failed like this before. After apex rebooted Fusion gave the message "power issue" - now I'm wondering is this a unknown issue with the new firmware 4.40_8F15 has anyone experienced this?



Last edited by Jyetman; 10/06/2015 at 10:34 AM.
Jyetman is offline   Reply With Quote
Unread 10/09/2015, 02:32 PM   #2
2k3sgm
Registered Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Michigan
Posts: 42
Mine is on 4.33L_BD14 and I have found that if I access the unit via the app (iOS) it locks up and becomes unresponsive. I haven't had much time lately to dig into what its doing so I've been using Fusion which seems to work as expected. I rearranged the bus cables so I only have one plugged into the main unit, when it acts up I can easily remove power from the controller and plug it back in, recovering to a functioning state, without powering down everything else.
I have noticed a few posts lately stating the same scenario, the Apex just becomes unresponsive. Anyone hear if Neptune is looking into?


2k3sgm is offline   Reply With Quote
Unread 10/10/2015, 12:16 PM   #3
Jyetman
Registered Member
 
Jyetman's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,712
Quote:
Originally Posted by 2k3sgm View Post
Mine is on 4.33L_BD14 and I have found that if I access the unit via the app (iOS) it locks up and becomes unresponsive. I haven't had much time lately to dig into what its doing so I've been using Fusion which seems to work as expected. I rearranged the bus cables so I only have one plugged into the main unit, when it acts up I can easily remove power from the controller and plug it back in, recovering to a functioning state, without powering down everything else.
I have noticed a few posts lately stating the same scenario, the Apex just becomes unresponsive. Anyone hear if Neptune is looking into?
What I did was remove the AUX Power that goes to UPS and reseated it. Its been working ok for last five days. That does happen to me when I use the dashboard or IOS app it locks up once every few weeks. This certainly isn't good because when I take my east coast trips for two weeks I'm biting nails.


Jyetman is offline   Reply With Quote
Unread 10/25/2015, 04:37 PM   #4
Jyetman
Registered Member
 
Jyetman's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,712
Its been over two weeks and my apex hasn't failed since very strange.



Last edited by Jyetman; 10/25/2015 at 04:42 PM.
Jyetman is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
apex, apex froze, flashing orange

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -6. The time now is 10:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2022
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.