Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > General Interest Forums > Lighting, Filtration & Other Equipment
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

User Tag List

Reply
Thread Tools
Old 01/24/2017, 03:26 PM   #1
rasman71
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Hydra 26 Light Intesity Issues

Hello everyone. I am new to the whole LED lighting thing, and recently purchased a AI Hydra 26. Had a bunch of connection issues at first, but finally got it up and running with my desired settings and timing, etc. I have only had it for a week and everything was going good until today. The lights are barely on. If i "play" the cycle in the app I get the intensity I originally set. But the minute the cycle is done "playing" it goes back to being dim. Any ideas how i screwed up? Thank you in advance for any help.


rasman71 is offline   Reply With Quote
Old 01/24/2017, 04:16 PM   #2
rasman71
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Actually figured it out... The lunar and weather settings were checked... Im a *******.


rasman71 is offline   Reply With Quote
Old 01/24/2017, 04:17 PM   #3
Scarface8
Registered Member
 
Scarface8's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 126
Are you using a director? Compare my graph to yours to see if in "AUTO" mode they are the same, you can click the little dot at the bottom and press edit, these are the intensities and colours for that time of day
Once u edit them press "done" at the top of the screen, I hope that helps u out


Scarface8 is offline   Reply With Quote
Old 01/25/2017, 07:26 AM   #4
rasman71
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Thumbs up

Thanks so much. I was using director, but I guess i had the weather button checked so the settings there trump the regular settings. Really appreciate the time taken to help out.


rasman71 is offline   Reply With Quote
Old 01/26/2017, 05:03 PM   #5
Scarface8
Registered Member
 
Scarface8's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 126
Haha, I didn't see you figured it out, now I'm a **^%#%* too


Scarface8 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:32 AM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.