Reef Central Online Community
Premium Aquatics

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > Sponsor Forums > Neptune Systems
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
Thread Tools
Old 10/23/2017, 03:23 AM   #1
five.five-six
Registered Member
 
five.five-six's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Corona
Posts: 5,354
Blog Entries: 1
How do you add an X10 module to apex classic?

I have a few X-10 modules and Id like to connect them to my Apex classic, can it be done and how?


__________________
Originally posted by yellowslayer13:

"I hate that hole"

Current Tank Info: SCMAS Member 135 peninsula euroreef RS180 Apex 250W X2 20k radiums mixed SPS
five.five-six is online now   Reply With Quote
Old 10/23/2017, 10:56 AM   #2
d0ughb0y
Registered Member
 
d0ughb0y's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: sf bay area
Posts: 4,731
you need a psc04 or PL513 module that will convert the x10 signal from the rj11 line to power line.


d0ughb0y is online now   Reply With Quote
Old 10/23/2017, 11:52 AM   #3
five.five-six
Registered Member
 
five.five-six's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Corona
Posts: 5,354
Blog Entries: 1
I have that but how do I initiate the switch in the apex platform?


__________________
Originally posted by yellowslayer13:

"I hate that hole"

Current Tank Info: SCMAS Member 135 peninsula euroreef RS180 Apex 250W X2 20k radiums mixed SPS
five.five-six is online now   Reply With Quote
Old 10/23/2017, 12:08 PM   #4
d0ughb0y
Registered Member
 
d0ughb0y's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: sf bay area
Posts: 4,731
try setting up virtual outlet for DC8 or DC4 module.


d0ughb0y is online now   Reply With Quote
Old 10/23/2017, 01:37 PM   #5
five.five-six
Registered Member
 
five.five-six's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Corona
Posts: 5,354
Blog Entries: 1
I don’t think I can do that from the iPad, or I can’t go through fusion.


__________________
Originally posted by yellowslayer13:

"I hate that hole"

Current Tank Info: SCMAS Member 135 peninsula euroreef RS180 Apex 250W X2 20k radiums mixed SPS
five.five-six is online now   Reply With Quote
Old 10/23/2017, 01:38 PM   #6
five.five-six
Registered Member
 
five.five-six's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Corona
Posts: 5,354
Blog Entries: 1
Thanks for the help


__________________
Originally posted by yellowslayer13:

"I hate that hole"

Current Tank Info: SCMAS Member 135 peninsula euroreef RS180 Apex 250W X2 20k radiums mixed SPS
five.five-six is online now   Reply With Quote
Old 10/23/2017, 01:48 PM   #7
d0ughb0y
Registered Member
 
d0ughb0y's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: sf bay area
Posts: 4,731
right, you have to do it with direct browser connection to your apex. you should be able to use safari on ipad to connect to your apex directly.


d0ughb0y is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:21 PM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014